Forestilling om adopsjon og identitet

Få med deg gratisforestillingen «Egentlig» om adopsjon og identitet i Dramatikkens hus i Oslo nå på lørdag.

Foto: Bianca Emilia

Foto: Bianca Emilia

Førstkommende lørdag, 14.november, kan du få med deg en gratisforestilling om adopsjon og identitet i Dramatikkens hus i Oslo.  Da viser filipinsk-adopterte og danser, Hanna Mjåvatn, frem stykket hun har gitt navnet «Egentlig». Forestillingen er en del av prosjektet The politics of identity og slik lyder beskrivelsen fra TekstLab: 

Dokumentarisk tekst om erfaringer og opplevelser av å bli adoptert, flyttet på, få en ny start, nye rammer. Gjennom flere ulike adopsjonshistorier utforskes hva som er likt og hva som skiller erfaringene fra hverandre. Prosjekt om identitet; konflikter og følelser hos det adopterte barnet. Hva det vil si å ligne på, være lik andre eller å føle seg annerledes? Hva er familie og tilhørighet? Adopsjon fra ulike perspektiver; barnets egne følelser og opplevelser av å bli adoptert og hvordan barnet blir sett av samfunnet/de andre. Dette utrykkes fysisk og gjennom musikk. 

Etter visningen blir det en åpen samtale med publikum om tema adopsjon, identitet og om å utvikle sin egen historie/ dokumentariske materiale til scenetekst & scenekunst.

Du registrerer din påmelding via festival@tekstlab.com

Facebook-arrangementet finner du her. 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s