Hvem bestemmer? En annerledes workshop for (stolte) foreldre og (flaue) tenåringer.

«Vennen, det at du er adoptert, betyr ikke at du ikke kan lære å fly.» (www.speedbump.com – publisert 21.07.2014)

«Jeg har ofte tenkt på hva ‘annerledeshet’ egentlig betyr. Lenge tenkte jeg at det hadde mest med hudfarge å gjøre. Mamma, pappa og storesøster var hvite, og det var jo ikke jeg. Eller visste jeg egentlig at det hadde noe med hud å gjøre i det hele tatt? Kanskje jeg ble fortalt at det var slik jeg tenkte i ettertid. Av foreldre, venner og annen familie? Jeg husker at jeg følte meg annerledes fordi jeg var høyere enn alle de andre mye tidligere på barneskolen, og jeg var liksom mer sinna og mer glad enn resten i familien. ‘Temperament’ kalles det visst.»
(Christina Violeta Thrane Storsves tanker om annerledeshet i tidlig barndom.)

Om du bor i Bergen og omegn og har lyst til å diskutere blant annet annerledeshet på godt og vondt, er du velkommen til å melde deg på en annerledes workshop for deg, men også foreldrene dine om du tenker det kan være en god idé.  Av og til har foreldre og barn helt forskjellige tanker om samme tema, og derfor trenger de å møte ulike personer som kan lytte til dem på sitt vis.

21. november arrangerer Adopsjonsforums lokalavdeling i Hordaland en workshop der
Christina Violeta (adoptert fra Guatemala) kommer for å bli bedre kjent med de unge adopterte (tenåringer +). Marianne Robertsen er klinisk sosionom og familieterapeut. Hun har lang erfaring med å veilede adoptivfamilier og samtaler med foreldrene.
Og hvem vet? Kanskje vi alle lærer noe nytt av hverandre?

Om du vil ha mer informasjon se her: http://www.adopsjonsforum.no/Avdeling/2626/103401/hvem-bestemmer
Husk å melde deg på innen lørdag 7. november til hordaland@adopsjonsforum.no

Om du er nysgjerrig på arrangementet og ikke vet helt om du vil melde deg på, kan du jo ta kontakt med Christina Violeta Thrane Storsve på Facebook eller på e-post thecure38@hotmail.com for en innledende prat.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s