Solidaritetsbrigade til Guatemala våren 2016

Er du mellom 18-35 år og ønsker å involvere deg politisk i regionen Mellom-Amerika? Kanskje er du adoptert fra Guatemala og ønsker å bli bedre kjent med ditt fødeland? Eller du har en trang til å få brukt spansk-kunnskapene dine og til å bli enda bedre kjent med landet med den evige vår? Uansett årsak, så bør du ta en titt her! 

Foto og kilde: Via Latin-Amerikagruppene.no

Foto og kilde: Via Latin-Amerikagruppene.no

Latin-Amerikagruppene er Norges eneste solidaritetsorganisasjon rettet mot latinamerikanske interesser. Hver høst og vår sender organisasjonen unge norske Latin-Amerikaspirer på brigade for å lære mer om det utvalgte landet, både politisk og kulturelt sett. Som brigadist deltar man på forberedelseskurs i forkant av oppholdet, bor lokalt hos vertsfamilier mens man deltar på politiske program og driver informasjonsarbeid både underveis og i etterkant av reisen. Til sammen varer hele brigaden ett år. Du er med andre ord garantert en meningsfylt erfaring, uvurderlige vennskap og verdifull kunnskap om Mellom-Amerika..  

De siste årene har brigadene vært lagt til samarbeidsland som Brasil, Mexico eller Nicaragua. Men etter mange år er vårens brigade lagt til Guatemala på bakgrunn av de politiske hendelsene det siste halvåret av 2015. Du får blant annet innsikt i urfolksproblematikk og kvinnerettigheter. Guatemalaklubbens medlemmer oppfordres til å søke.

Du finner mer informasjon om solidaritetsbrigadene og kan søke via denne linken. 

Informasjonsmøte om brigaden til Guatemala er i Oslo, onsdag 21. oktober på Café Saba Kl. 17.00. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s