Guatemala-adoptert deltok i Norske Talenter

Det er mange kreative sjeler og lovende talenter blant Guatemala-adopterte. Guatemalaklubbens Alexa Valentina Rogdo Melheim (15) fra Nordfjordeid har tidligere deltatt med både sang og gitar på Guatemalatreffet og i vår deltok hun i Norske Talenter. Med hennes tillatelse har styret publisert hennes audition: Se videoen her.   

– Jeg gikk inn på scenen med håp om å gå videre og ikke å gå videre. Det var en morsom erfaring å ha med seg videre og jeg er selv fornøyd med innsatsen, sier den unge sangeren som akter å fortsette med sang uavhengig av hva fremtiden skulle bringe. 

Fra Tv2.no

Fra Tv2.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s