Norske medier om politiske hendelser i Guatemala

Til tross for at de politiske hendelsene i Guatemala skjøt fart i vår, har norsk presse så og si latt være å omtale siktelsen av landets president, de avgåtte ministre og søndagens stortingsvalg i landet frem til nå! Dagbladet var først ute med overskrift på nettavisen i august, men med drahjelp fra Norsk nettverk for Latin-Amerika forskning ved Universitetet i Oslo, har omsider Bistandsaktuelt omtalt den pågående situasjonen. Saken er blant annet skrevet av Guatemalas foredragsholder i sommer, Mariel Aguilar Støen tilknyttet SUM senter for utvikling og miljø. 

Les saken i BistandsaktueltI Aftenposten og artikkelen i Vårt Land 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s