Spansk språkprogram på nett og mobil

Mange adopterte og kanskje også foreldre til et barn som er adoptert fra Guatemala, vil på et stadie i livet ville lære seg spansk. Å lære seg det grunnleggende før en eventuell tilbakereise er lurt og programmer som «Duolingo» og «Memrise» er nyttige språkprogram også for å holde språket ved like når man kommer hjem til Norge igjen. Disse finnes tilgjengelig både på nett og som applikasjoner du kan laste ned på smarttelefonen. Du kan også selvfølgelig velge mellom flere språk enn spansk. Kom i gang med å lære deg spansk i dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s