Latin-Amerikagruppene (LAG)

Er du interessert i og opptatt av Latin-Amerika som kontinent, eller ønsker å vite mer om arbeidet Norge gjør for Guatemalas interesser. Da burde du ta en titt på Latin-Amerikagruppene i Norge (LAG) og deres arbeid. I tillegg til Guatemalas egen landside får du all informasjon om de fleste latinamerikanske land, skrevet av forskere og eksperter på kontinentet som førsteamanuensis Mariel Aguilar Støen fra Guatemala som gjester Guatemalatreffet i 2015. Latin-amerikagruppene er også en måte man kan holde seg oppdatert om arrangement som omhandler Latin-Amerika i Norge, hvor LAG-uka i Oslo med debatter og politiske innlegg er den største. Organisasjonen har dessuten et eget tidsskrift og et eget Bergen-, Oslo- og Trondheim-kontor man kan følge. 

Besøk Guatemalas landside på LAG sine sider her. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s