Kjønnsbasert vold herjer!

Foto:CNN

Foto:CNN

Guatemala regjerer høyt på en rekke lister verden over og som en av verdens mest kriminelle og voldelige land er det sjeldent noe å skryte av. CNN laget i vår en lengre artikkel om kjønnsbasert vold og Guatemala er på tredje plass over land der vold mot kvinner regjerer – selv 20 år etter borgerkrigen. I følge FN blir to kvinner drept hver dag og mange er fanget i voldelige parforhold de ikke kommer ut av. I et macholand som Guatemala er det vanskelig å komme seg vekk som kvinne, uten utdannelse og ressurser. Nå har fem guatemalanaske kvinner gått sammen og satt opp et teaterstykke om det de har opplevd av kjønnsdiskriminering og vold. 

Les artikkelen her

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s