Menneskerettighetsledsager i Guatemala søkes!

Foto: PBI

Foto: PBI

18.mai 2015 er det frist for å søke om å jobbe som ledsager i felt for PBI i Guatemala, og for de som går videre i søknadsprosessen vil et ukeslangt opplæringsseminar finne sted i Belgia fra 30.august til 5.september 2015. For søknadsskjema og mer informasjon om prosessen, se linken under. PBI søker dessuten en prosjektkontakt for å være bindeleddet mellom PBI Norge og Guatemala.

Guatemalaprosjektet startet opp i 1983 er PBIs eldste feltprosjekt. For øyeblikket arbeider 10 ledsagere fulltid i Guatemala by, med støtte fra internasjonal komité, 13 landgrupper verden rundt, og et internasjonalt støttenettverk. Blant menneskerettighetsforkjemperene som ledsages av PBI i Guatemala er de som kjemper for å få frem sannheten om Guatemalas borgerkrig og for kompensasjon og respekt for dens ofre, de som kjemper mot undertrykkelse av menneskerettighetsforkjempere, og de som arbeider for miljøet og tilgang til jord.

For mer informasjon om PBIs Guatemalaprosjekt, se www.pbi-guatemala.org/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s