Røtter vs. Føtter

Få med deg Migrapolis episodene fra 2014 viet til adopsjon «Røtter vs. Føtter, hvor kommer jeg fra?». Guatemala-adopterte Christina Violeta Thrane Storsve er en intervjuobjektene i del en. I andre episode uttaler Norsk-Colombianos, som gjestet Guatemalatreffet i 2013, seg om adopsjon. 

Norge har i mange år ligget på toppen i antall internasjonale adopsjoner og det er etterhvert blitt helt vanlig å se litt annerledes ut her i landet. Likevel blir adopterte stadig møtt med spørsmålet «hvor kommer du fra?». Reporter Lotten Christiansen lurer på om adopterte egentlig må vite alt om sitt opphav for å føle seg som hele mennesker. 

Se episoden her. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s